Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ağrı'da muhtarlık seçimi sonrası kavga: 3 yaralı, 1 gözaltı - TV04
Ağrı'da muhtarlık seçimi sonrası kavga: 3 yaralı, 1 gözaltı - TV04
Bul
Yanıtla

Muhtemelen İlgili Konular…
Konu Yazar Yanıtlar Okunma Son Gönderi
  Taşlıçay'da peş peşe çıkan iki yangın büyümeden söndürüldü - Ağrı - NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
Son Gönderi: NeRoMaN
  Türk Kızılay Ağrı Aşevi ihtiyaç sahiplerinin sofralarını ısıtıyor - Kara NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Ermeni dağcılar iki zirveyi de fethetti! Büyük ve Küçük Ağrı Dağı'nı ba? NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Ağrı Merkez ve ilçelerinde 25 Temmuz 2026 Cumartesi günü ve gecesi açık olan NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Ağrı'da herkes başkan! Peki memleket neden sahipsiz? - Karaköse Haber NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Balık Gölü Şenliği'nde Off-Road heyecanı Ağrı'dan Taşlıçay'a taşacak - K NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Ağrı'da yeni eğitim yılı için okul inşaatları hız kazandı - havadis.com NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Ağrı Gençlik Merkezi'nde manevi eğitim meyvesini verdi - Karaköse Haber NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Ağrı Doğubayazıt'ta Eğitim Yatırımları Hakkında İncelemeler Yapıldı - Me NeRoMaN 0 0 29 dakika önce
  Ağrı Doğubayazıt ilçesindeki okul inşaatlarında incelemeler sürüyor - Amed NeRoMaN 0 0 29 dakika önce

Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar:
sms onay whatsapp sms onay telegram sms onay seo ajansı yabancı dizi izle otobüs saatleri vds festgeld hosting google reklam ajansı