Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk Eğitim-Sen’de Kadın Üye Sayısı Erkekleri Geçti: "Güçlü Kadınlar G?
Türk Eğitim-Sen’de Kadın Üye Sayısı Erkekleri Geçti: "Güçlü Kadınlar Güçlü Sendika Demek" - Afyon Postası
Bul
Yanıtla

Muhtemelen İlgili Konular…
Konu Yazar Yanıtlar Okunma Son Gönderi
  Afyonkarahisar’da kadın kursiyerlere KADES ve ŞÖNİM bilgilendirmesi İhlas Hab NeRoMaN 0 5 4 saat önce
Son Gönderi: NeRoMaN
  Yapay zekâdan tıp dünyasında devrim: Morfinden güçlü ağrı kesici molekülü NeRoMaN 0 4 4 saat önce
  Türk Eğitim-Sen'den Kahta Öğretmenevi Açıklaması - Adıyamanlılar NeRoMaN 0 5 4 saat önce
  Marmara Kadın Cezaevindeki İddialar Yalanlandı - Besni Güncel NeRoMaN 0 4 4 saat önce
  Emniyetten kadın kursiyerlere KADES ve ŞÖNİM eğitimi - Afyon Şehir NeRoMaN 0 6 Dün, 09:05 PM
  AFSÜ Hastanesine yoğun bakım hemşireliği eğitim yetkisi - Afyon Şehir NeRoMaN 0 5 Dün, 09:05 PM
  Türk Telekom'dan Dijital Geleceğe Yerli Teknoloji Hamlesi - Besni Güncel NeRoMaN 0 6 Dün, 09:05 PM
  Adıyaman'da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçti: 1 yaralı - Adıyam NeRoMaN 0 6 Dün, 10:17 AM
  Ağrılı Cerrah Adem Aslan, “Kadın Sünneti” Tartışmalarına Tepki Gösterdi NeRoMaN 0 14 Dün, 10:17 AM
  Adıyaman'da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçti: 1 yaralı - Haber365 NeRoMaN 0 49 Dün, 01:06 AM

Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)
sms onay whatsapp sms onay telegram sms onay seo ajansı yabancı dizi izle otobüs saatleri vds festgeld hosting google reklam ajansı